БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв.

Инициатива "Купи 1 книга"

02.04.2020 11:34:59

Инициатива "Купи 1 книга"

Скъпи, приятели!

Днес книгите са изправени пред истинско предизвикателство. И спасяването им е в наши ръце. Само заедно можем да помогнем на книгите днес, за да ги има и утре!

Обръщаме се към всеки, който в тези несигурни времена може да отдели средства и да си купи книга или иска да дари книги за кауза.

Включете се в кампанията. Купете 1 книга. За да има книги утре!

https://kupi1kniga.wordpress.com/

Книгата е извор на знания, забавление и идеи. Книгата е нашият живот и нашият смисъл.

Влезте в електронния магазин на любимото си издателство или книжарница и си изберете книга. Желаем ви здраве и приятно четене!

https://kupi1kniga.wordpress.com/

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Четене

Четене

Инициатива "Купи 1 книга"

Инициатива "Купи 1 книга"

Скъпи, приятели!Днес книгите са изправени пред истинско предизвикателство. И спасяването им е в наши ръце. Само заедно можем да помогнем на книгите днес, Скъпи, приятели!Днес книгите са изправени пред истинско предизвикателство. И спасяването им е в наши ръце. Само заедно можем да помогнем на книгите днес, 2020-04-02T11:36:33+03:00 Инициатива "Купи 1 книга"

<p><span style="font-size: 12pt;">Скъпи, приятели!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Днес книгите са изправени пред истинско предизвикателство. И спасяването им е в наши ръце. Само заедно можем да помогнем на книгите днес, за да ги има и утре!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Обръщаме се към всеки, който в тези несигурни времена може да отдели средства и да си купи книга или иска да дари книги за кауза.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Включете се в кампанията. Купете 1 книга. За да има книги утре!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://kupi1kniga.wordpress.com/">https://kupi1kniga.wordpress.com/</a></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Книгата е извор на знания, забавление и идеи. Книгата е нашият живот и нашият смисъл.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Влезте в електронния магазин на любимото си издателство или книжарница и си изберете книга. Желаем ви здраве и приятно четене!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://kupi1kniga.wordpress.com/">https://kupi1kniga.wordpress.com/</a></span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки