БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв.

Издателство "Робертино" на Алея на книгата в София!

03.09.2020 13:03:35

Издателство "Робертино" на Алея на книгата в София!

Септември наближава, а с него и следващото издание на най-голямото пътуващо книжно изложение в страната. Алея на книгата вдигна котва от морската столица Варна и пристига в София на 7-и септември, понеделник.

Предстои цяла седмица литературно настроение! Алея на книгата - София ще продължи до 13 септември, неделя, а традиционните бели шатри с любимите Ви книгоиздатели и книготърговци ще бъдат разположени на пешеходния участък на булeвард „Витоша“ и тази година ще прехвърлят бул. „Патриарх Евтимий“, достигайки до парка пред Националния дворец на културата.

Неизменната част от изложението на открито, Литературният кът, и тази година ще представи специална Културна програма, включваща премиери на книги, срещи с поети, писатели и преводачи, игри и работилници за деца.

Ние от издателство "Робертино" ще бъдем там, за да Ви зарадваме, както всеки път с прекрасни заглавия, отстъпки от минимум 30% от коричните цени и добро настроение! :)

Очакваме Ви!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Издателство "Робертино" на Алея на книгата в София!

Издателство "Робертино" на Алея на книгата в София!

Септември наближава, а с него и следващото издание на най-голямото пътуващо книжно изложение в страната. Алея на книгата вдигна котва от морската столица В Септември наближава, а с него и следващото издание на най-голямото пътуващо книжно изложение в страната. Алея на книгата вдигна котва от морската столица В 2020-09-03T13:06:32+03:00 Издателство "Робертино" на Алея на книгата в София!

<p><span>Септември наближава, а с него и следващото издание на най-голямото пътуващо книжно изложение в страната. Алея на книгата вдигна котва от морската столица Варна и пристига в София на 7-и септември, понеделник.</span><br /><br /><span>Предстои цяла седмица литературно настроение! Алея на книгата - София ще продължи до 13 септември, неделя, а традиционните бели шатри с любимите Ви книгоиздатели и книготърговци ще бъдат разположени на пешеходния участък на булeвард &bdquo;Витоша&ldquo; и тази година ще прехвърлят бул. &bdquo;Патриарх Евтимий&ldquo;, достигайки до парка пред Националния дворец на културата.</span><br /><br /><span>Неизменната част от изложението на открито, Литературният кът, и тази година ще представи специална Културна програма, включваща премиери на книги, срещи с поети, писатели и преводачи, игри и работилници за деца.</span><br /><br /><span>Ние от издателство "Робертино" ще бъдем там, за да Ви зарадваме, както всеки път с прекрасни заглавия, отстъпки от минимум <strong>30%</strong> от коричните цени и добро настроение! :)</span></p> <p><span>Очакваме Ви!</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки