БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 100 лв.

"Робертино" е детско издателство на годината!

17.05.2022 11:56:03

"Робертино" е детско издателство на годината!

Радваме се да споделим, че на провелия се миналата седмица 24-и национален фестивал на детската книга в град Сливен, издателство "Робертино" получи престижната национална награда “Константин Константинов” за принос в книгоиздаването за деца.

Поздравяваме и благодарим на организаторите на фестивала от Регионална библиотека "Сава Доброплодни", начело с директорката г-жа Росица Петрова, за перфектната организация и отношение към всеки един детайл. Благодарим и на община Сливен, Министерството на културата и спонсорите за финансовата подкрепа на събитието.

Благодарим и на Вас, малки и големи читатели, че ни подкрепяте и оценявате труда ни! 

Поздравяваме и останалите номинирани издателства, както и всички колеги, които продължават да издават книги в предизвикателните времена, в които живеем.

Ние, от "Робетино", ще продължаваме да следваме ценностите си и да издаваме стойностни книги с високо качество, които да радват родителите и техните деца.

Благодарим!

Коментари

Камс
Камс 08.06.2022 Толкова много усмивки подарихте на децата ми! Заслужавате го, чакаме с нетърпение новите попълнения в нашата библиотека!

Остави коментар

Новини

Новини

"Робертино" е детско издателство на годината!

"Робертино" е детско издателство на годината!

Радваме се да споделим, че на провелия се миналата седмица 24-и национален фестивал на детската книгата в Сливен, издателство Робертино получи престижната Радваме се да споделим, че на провелия се миналата седмица 24-и национален фестивал на детската книгата в Сливен, издателство Робертино получи престижната 2022-05-17T12:51:53+03:00 "Робертино" е детско издателство на годината!

<p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12pt;">Радваме се да споделим, че на провелия се миналата седмица 24-и национален фестивал на детската книга в град Сливен, издателство "Робертино" получи престижната национална награда &ldquo;Константин Константинов&rdquo; за принос в книгоиздаването за деца.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Поздравяваме и благодарим на организаторите на фестивала от Регионална библиотека "Сава Доброплодни", начело с директорката г-жа Росица Петрова, за перфектната организация и отношение към всеки един детайл. Благодарим и на община Сливен, Министерството на културата и спонсорите за финансовата подкрепа на събитието.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Благодарим и на Вас, малки и големи читатели, че ни подкрепяте и оценявате труда ни!&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Поздравяваме и останалите номинирани издателства, както и всички колеги, които продължават да издават книги в предизвикателните времена, в които живеем.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Ние, от "Робетино", ще продължаваме да следваме ценностите си и да издаваме стойностни книги с високо качество, които да радват родителите и техните деца.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Благодарим!</span></p> <p><span style="font-size: 12pt; font-family: 'arial black', sans-serif;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14538/files/image/img_20220513_160755.jpg" /></span></p>

, , ,

Камс Камс

2022-06-08T18:16:40+03:00
Толкова много усмивки подарихте на децата ми! Заслужавате го, чакаме с нетърпение новите попълнения в нашата библиотека!
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки