БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв.

Корпоративни поръчки

Ние, от издателство "Робертино" вярваме, че една стойностна книга би могла да повлияе значително за положителното развитие на едно дете, независимо от неговата възраст.

Като работодател, Вие имате връзка с всички Ваши служители и бихте могли да въведете различни идеи за подобряване не само на работната среда, но и тази в семейния им живот. Последното бихте могли да сторите, като подарите книги със значение и смисъл, които да допринесат за по-осъзнатото развитие на децата във всяко едно семейство, до което реално имате пряк досег.

Подарете на екипа си книги избрани от портфолиото на Издателство „Робертино“, а ние ще ги брандираме с вашето лого, фирмен книгоразделител с послание или допълнителна, създадена по ваш дизайн картичка или обложка. 

Предлагаме Ви специални отстъпки при предварителна покупка на предстоящи издания и покупки на количества от вече издадени наши книги. 

 

Защо да използвате книги за корпоративен подарък?

- вдъхновете децата на хората от екипа си, като им покажете ценностите на компанията чрез книга!

- покажете корпоративните си ценности и етика, като подкрепите издаването на книга, която ще повлияе на цялостната среда в България!

- покажете внимание към децата на своите служители, като им подарите книги, чрез които да опознават света и да се превръщат във все по-осъзнати личности. 

- Направете дарение от книги към българските библиотеки, болници, детски заведения в съответствие с Корпоративната Ви социална политика.

Споделите визията си за промяна с екипа и партньорите си, като подарите книги на техните семейства и деца!

 

Защо да работите с Издателство "Робертино"?

- имаме богат опит в работата с клиенти. 

- предлагаме разнообразни идеи за брандиране на книгите.

- предлагаме големи отстъпки при работа с корпоративни клиенти. 

Как да разберете кои са най-актуалните идеи и предстоящи нови книги:

- напишете ни имейл на [email protected] и ние ще отговорим бързо и точно на въпросите Ви.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки