БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв.

Сортиране

Автори

Вид

Ценови диапазон

Фабиен Бланшю

Фабиен Бланшю

ФАБИЕН БЛАНШЮ е тайната дъщеря на графинята на Сегюр и на Енид Блитон, двете авторки на романи, които я карат да мечтае, когато е била малко момиче. Тя издига в култ Жул Верн. Обича думите от съвсем малка и те  се отплащат добре.  Родена в Гренобъл, с диплома по история, социални науки и аудиовизия, авторката поделя времето си между Париж и Брюксел, между телевизията, продуцентството и книгоиздаването. Въпреки, че телевизионните емисии, по които работи, са насочени към възрастните, книгите, които пише от 2005 г., са предназначени за децата. Вече има около 70 книги в своя актив, преведени на 20 езика. И обещава да не спира дотук.  
Фабиен Бланшю Изображение

ФАБИЕН БЛАНШЮ е тайната дъщеря на графинята на Сегюр и на Енид Блитон, двете авторки на романи, които я карат да мечтае, когато е била малко момиче. Тя издига в култ Жул Верн. Обича думите от съвсем малка и те  се отплащат добре. Родена в Гренобъл, с диплома по история, социални науки и аудиовизия, авторката поделя времето си между Париж и Брюксел, между телевизията, продуцентството и книгоиздаването. Въпреки, че телевизионните емисии, по които работи, са насочени към възрастните, книгите, които пише от 2005 г., са предназначени за децата. Вече има около 70 книги в своя актив, преведени на 20 езика. И обещава да не спира дотук.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки