БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв.

Сортиране

Автори

Вид

Ценови диапазон

Киара Пироди

Киара Пироди

Киара Пироди е родена във Верчели (Италия) през 1982 г. Тя е психолог и експерт по невропсихология, специализирала в психотерапия на когнитивното развитие. Получава своята степен по психология в университета на Павия през 2007 година и продължава в същата академична институция като лектор по психофизиология и практическа невропсихология. Завършва практическото си обучение в болница Нигуарда Ка'Гранда в Милано, където работи от 2008 година, натрупвайки клиничен опит с деца от всички възрасти с тежки умствени и психични нарушения и специални образователни потребности. Страстен пътешественик с вродено любопитство, тя живее между Барселона и Милано, където работи като психотерапевт с подрастващи. Автор и съавтор на редица научни публикации по невропсихология, написва серия книги и разработва кутии за White Star Kids под заглавието "Монтесори, свят на постижения".   Алесандра Манфреди - илюстратор   Родена в Марке, Алесандра приема Милано за свой дом. Работи като графичен дизайнер и илюстратор на свободна практика. Завършва Художествена реставрация в университета на Урбино, а по-късно посещава школата "Арте&месаджио" в Милано, както и множество специализирани курсове в международното училище по илюстрация на С. Заврел в Сармеде, Тревизо. Работи главно върху илюстрации на албуми, участва в изложби и конкурси в Италия и чужбина.  
Киара Пироди Изображение

Киара Пироди е родена във Верчели (Италия) през 1982 г. Тя е психолог и експерт по невропсихология, специализирала в психотерапия на когнитивното развитие. Получава своята степен по психология в университета на Павия през 2007 година и продължава в същата академична институция като лектор по психофизиология и практическа невропсихология. Завършва практическото си обучение в болница Нигуарда Ка'Гранда в Милано, където работи от 2008 година, натрупвайки клиничен опит с деца от всички възрасти с тежки умствени и психични нарушения и специални образователни потребности. Страстен пътешественик с вродено любопитство, тя живее между Барселона и Милано, където работи като психотерапевт с подрастващи. Автор и съавтор на редица научни публикации по невропсихология, написва серия книги и разработва кутии за White Star Kids под заглавието "Монтесори, свят на постижения".

 

Алесандра Манфреди - илюстратор

 

Родена в Марке, Алесандра приема Милано за свой дом. Работи като графичен дизайнер и илюстратор на свободна практика. Завършва Художествена реставрация в университета на Урбино, а по-късно посещава школата "Арте&месаджио" в Милано, както и множество специализирани курсове в международното училище по илюстрация на С. Заврел в Сармеде, Тревизо. Работи главно върху илюстрации на албуми, участва в изложби и конкурси в Италия и чужбина.

 
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки