БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв.

Сортиране

Автори

Вид

Ценови диапазон

Сър Артър Конан Дойл

Сър Артър Конан Дойл

Той е известен най-вече като създател на образа на детектива Шерлок Холмс и неговия помощник доктор Уотсън, но също така и като автор на научнофантастични  разкази, исторически романи, пиеси  и поезия. Създава Шерлок Холмс, след като не успява да привлече пациенти като лекар. Да, Дойл е неуспял доктор, който се превръща в световно известен писател. След като получил своята диплома от университета в Единбург, Дойл започнал работа като корабен лекар, а след това открил кабинет в Саутсий. Но, тъй като нямал нито един пациент, започнал да пише романи.
Сър Артър Конан Дойл Изображение

Той е известен най-вече като създател на образа на детектива Шерлок Холмс и неговия помощник доктор Уотсън, но също така и като автор на научнофантастични  разкази, исторически романи, пиеси  и поезия.

Създава Шерлок Холмс, след като не успява да привлече пациенти като лекар. Да, Дойл е неуспял доктор, който се превръща в световно известен писател. След като получил своята диплома от университета в Единбург, Дойл започнал работа като корабен лекар, а след това открил кабинет в Саутсий. Но, тъй като нямал нито един пациент, започнал да пише романи.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки